Weleda Citrus Handcreme 50ml

Weleda Citrus Handcreme 50ml

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Weleda Citrus Handcreme 50ml
Prijs: € 7.50
Tags: Verzorgingsproducten, Handverzorging, Handcreme, Kloven, Weleda

De Citrus Handcreme van Weleda is een frisse crème die de handen intensief verzorgt, voedt en herstelt. De formule is speciaal ontwikkeld voor ruwe of droge handen en handen met kloofjes. De huid wordt weer zacht en soepel. Hoe werkt het? Maar in de afgelopen maanden, rechtbanken, overheden en fabrikanten van vaccins hebben stilletjes toegegeven dat de mazelen-bof rubella (BMR-vaccin) waarschijnlijk wel leiden tot autisme en maag ziekten. Farmaceutische bedrijven zijn zelfs zo ver gegaan zo uit te betalen enorme geldprijzen, in totaal in de miljoenen, aan de slachtoffers in een poging om hen te compenseren voor de schade en om hun stilzwijgen te kopen Verzorgingsproducten. Het was een regelmatige lezer genaamd Kathleen dat deze voortdurende verhaal op whiteout druk gebracht om onze aandacht hier. Op de vraag wat haar verbinding met het vaccin autisme slag was, de jonge lezer antwoordde ik gewoon onderzocht het voor een schoolproject een tijdje terug en dan bleef ik op de top van het, tot ik kon er niet meer tegen. Ik ben niet een ouder, noch heb ik behoren tot een organisatie slechts een buitenstaander. Het nieuws dat vaccins veroorzaken autisme heeft verspreid over de VS, ondanks een gecoördineerde media black out Weleda Citrus Handcreme 50ml. Ze neemt haar betreft een stap verder uitleggen, alles wat ik wil is om zie deze informatie waar het publiek toegang tot het. Ik heb overal gekeken, en niemand geeft deze ontzettende Wakefield situatie zelfs een kleine vermelding.

Ze gaat aan ons een andere motivatie te geven voor haar activisme, in de staat Washington, waar ik vandaan kom, vaccins hebben verplicht voor schoolkinderen geworden, en dat is zeer beangstigend Handcreme. In december 2012 werden twee besluiten mijlpaal aangekondigd dat dr bevestigd. originele zorg Wakefield's dat er een verband is tussen de BMR-vaccin, autisme en maagklachten. Het nieuws ging meestal aangegeven, maar onafhankelijke verkooppunten zoals de vrijheid baken eindelijk begonnen met het publiceren van de baanbrekend nieuws. De website schreef vorige maand, in een onlangs gepubliceerd december 13, 2012 vaccin rechterlijke uitspraak, honderdduizenden euro werden toegekend aan ryan mojabi, van wie de ouders beschreven hoe BMR vaccins veroorzaakte een ernstige en invaliderende blessure aan zijn hersenen, gediagnosticeerd zoals autisme spectrum stoornis ('Asd') Weleda Citrus Handcreme 50ml. De vrijheid baken ging op de tweede rechter beschrijven uitspraak die maand, alsmede gelijkaardige eerdere uitspraken schrijven, Later in dezelfde maand, de overheid leed een tweede grote nederlaag bij jonge Emily Moller uit Houston won compensatie volgende vaccin gerelateerde hersenletsel dat, nogmaals, betrokken BMR-vaccin en resulteerde in autisme Handcreme. Op zijn beurt, dit letsel heeft geleid tot een ASS diagnose. BMR-vaccin was de gemene deler in deze gevallen. Wakefield heeft zijn carrière gehad en reputatie verwoest in de afgelopen 15 jaar, maar is net het gelijk gesteld.

De rekening rapporten, terwijl herhaalde studies uit de hele wereld bevestigd Wakefield's darmziekte bij autistische kinderen en zijn standpunt dat de veiligheid studies van het BMR-vaccin onvoldoende zijn, dr. Wakefields carrière is vernietigd door valse beschuldigingen. Ondanks dit blijft hij onvermoeibaar werken om te helpen bij het oplossen van het autisme catastrofe. Het artikel van de vrijheid baken sluit af met een citaat uit dr. Wakefield zich aan de onafhankelijke grassroots outlet, er kan heel weinig twijfel dat vaccins kunnen en doen veroorzaken autisme. In deze kinderen, het bewijs voor een negatieve reactie met hersenletsel na de BMR-vaccin, dat zich ontwikkelt tot een autisme diagnose is overtuigend Handverzorging. Regeringen moeten stoppen met het spelen met woorden, terwijl de kinderen blijven beschadigd worden. Mijn hoop is dat de erkenning van de intestinale ziekte bij deze kinderen zal leiden tot de verlichting van hun lijden. Sinds de wereld langzaam bewust van de gevaren van het BMR-vaccin is geworden, de ouders over de hele wereld hebben geweigerd om hun kinderen gevaccineerd. Eerder dit jaar heeft de Britse regering uitgekozen dr. Wakefield en gaf hem de schuld voor het stijgende aantal uitbraken van mazelen in het land. In een april 2013 interview, antwoordde hij in het openbaar.

Com zowel de video gepubliceerd, zoals Naast de schriftelijke transcript, van dr Weleda Citrus Handcreme 50ml – Het belangrijkste om te zeggen is dat terug in 1996 1997 i bewust van kinderen ontwikkelen autisme, regressief autisme werd gemaakt, na blootstelling in veel gevallen aan de mazelen-bof rubella-vaccin. Dat was mijn zorg over de veiligheid van dat vaccin dat ik ging terug en elke studie veiligheid, elke pre-licenties studie van het BMR-vaccin en andere mazelen bevattende vaccins voordat ze naar de kinderen en na werden gezet. en ik was geschokt over de kwaliteit van die wetenschap beoordeeld. Het was echt helemaal onder de maat en dat is overgenomen door andere gezaghebbende bronnen sinds. Alles wat ik kon doen als ouder was te zeggen, wat zou ik doen voor mijn kind? Dat was het enige eerlijke antwoord dat ik kan geven. Dus Wat vervolgens gebeurde er? Op dat moment waren vrij beschikbaar op de nationale gezondheidsdienst van de enkelvoudige mazelenvaccins. Anders zou ik niet hebben gesuggereerd dat de optie.