Weleda Urtica Gel

Weleda Urtica Gel

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Weleda Urtica Gel
Prijs: € 8.50
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, Huiduitslag, Zonverbrand, Weleda

De Urtica Gel van Weleda verkoelt en verzorgt de geprikkelde, rode en gevoelige huid door zonnebrand en insectensteken.Bovendien ondersteunt deze gel het herstellend vermogen van de huid. Urtica Gel bevat een extract van Arnica en kleine brandnetel (Urtica U zult moeten blijven letten op de symptomen van uw huisdier te blijven. Het is belangrijk om consequent te zorgen voor een goede professionele tandheelkundige zorg aan uw huisdier als supplement dit met thuis tand zorg. Liquid vitamine D3 is een unieke, neutrale smaak, suiker vrije vloeistof leveren 10.000 i. vitamine D, ook wel bekend als de zon vitamine is een essentiële vitamine die veel belangrijke rol speelt in de goede werking van het lichaam Huiduitslag. Hoewel geclassificeerd als een vitamine, vitamine D is eigenlijk een belangrijke regulerende hormoon voor de calcium- en botmetabolisme. Voldoende vitamine D-status is van essentieel belang voor het waarborgen van de normale opname van calcium en het behoud van een gezonde calcium plasmaspiegels. Tal van wetenschappers nu het gevoel dat suppletie met vitamine d in concentraties van meer dan voorheen noodzakelijk gedacht is van cruciaal belang voor het helpen handhaven van gezonde botremodellering naarmate we ouder worden. Vitamine d 10.000 IE kan een nuttig voedingssupplement voor die personen die willen gezondheid van de botten te ondersteunen of waarvan de eisen voor vitamine d kan niet worden opgewacht door lagere potentie producten. (2007), een roman factor xi missense mutatie (Val371ile) in de activering lus is verantwoordelijk voor een geval van milde type II factor XI-deficiëntie Weleda Urtica Gel.

En ENSP; afdeling biochemie, george s. laten we kijk naar hen één voor één vanaf de achterkant, maar eerst een korte beschrijving van de plant Zonverbrand. Het is inheems in het Middellandse-Zeegebied, maar worden nu gekweekt in vele delen van de wereld. Het was erg populair tijdens de Romeinse tijd en beschouwd als een afrodisiacum, maar was vergeten voor een lange tijd. Het is de laatste tijd gezien een renaissance en groeit in populariteit. Het wordt meestal geserveerd als ingrediënt in gemengde groene salades, maar in Italië kan ook worden gevonden als de enige topping op een rucola pizza of de enige ingrediënt van een groene salade Weleda Urtica Gel. En waarom lelijk? Nou, het lijkt erg op de bladeren van de publieke vijand nummer één in de tuin, de paardenbloem wiet. Maar schoonheid is in het oog van de toeschouwer, zodat anderen het aantrekkelijk. zou kunnen vinden En er misschien belangrijker onkruid dan paardebloem, maar waarom vernietigen een goed verhaal. En waarom slecht? Het is eigenlijk een plant die veel nitraat ophoopt. Nitraat is een natuurlijke stof speelt een belangrijke rol in de voeding en functie van planten als onderdeel van de stikstofcyclus Zonverbrand. Hogere nitraat hebben veelal in bladeren terwijl lagere waarden optreden in zaden of knollen. Zo groene bladgroenten hebben over het algemeen een hogere nitraatconcentratie dan andere plantaardige groepen.

Human blootstelling aan nitraat komt voornamelijk uit groenten. Nu, nitraat als zodanig is relatief niet toxisch, dus wat is het probleem? De metabolieten van nitraat en hun reactieproducten, nitriet, stikstofmonoxide en n nitrosoverbindingen. Hebben geleid tot bezorgdheid als gevolg van nadelige effecten op de gezondheid, zoals bij jonge kinderen (Blauwe baby) en potentiële kanker bij volwassenen. Toen we consumeren nitraat is het gemakkelijk geabsorbeerd en verspreid in de bloedstroom. Bij de mens is ongeveer 25% van de ingenomen nitraat uitgescheiden in speeksel waarvan ten minste 20% wordt omgezet in nitriet door de microbiële flora we nemen in de mond Verzorgingsproducten. We slikken meeste speeksel en dat voorziet in ongeveer 80% van onze nitrietinname. verwerkte vleesproducten zijn vaak de schuld voor hoge nitrietinname maar dit is gewoon verkeerd. Groenten zijn de echte schuldigen in dit opzicht. Toen nitriet bereikt de zure omstandigheden van de maag het verandert in salpeterzuur dat na verdere veranderingen reageert met amines in andere voedselbronnen zoals vis, vlees en kaas en vorm nitrosaminen. Een rucola en parmezaanse kaas salade kon de ultieme bron voor nitrosaminenvorming. En nu is het goed zijn! Maar dingen dus compliceren niet slecht.

Stikstofmonoxide, hebben belangrijke fysiologische rol in de bloeddrukverlaging. ondanks een belangrijke bron van nitraat, verhoogde consumptie van groenten wordt algemeen aanbevolen vanwege hun algemeen aanvaarde gunstige gevolgen voor de gezondheid Weleda Urtica Gel – Maar de positieve kant is nog niet alles. Bovendien, gebrek groenten verzadigd vet en transvetzuren en zijn laag in natrium, die alle zijn goed voor de gezondheid. En kijken naar het gehalte aan vitamine C in groenten het daadwerkelijk kan voorkomen dat de vorming van kankerverwekkende nitrosaminen. Misschien is dit de reden waarom epidemiologische studies hebben niet gevonden een verband tussen voeding nitraatinname en kanker. Integendeel: we worden aangemoedigd om meer groenten te eten met de World Health Organization (WHO) beveelt aan dat we allemaal eten ten minste 400 gram groenten en fruit per dag. Dus wat te doen? Er is eigenlijk een aanvaardbare dagelijkse inname (ADI) voor nitraat van 3. Dit betekent dat als u onder deze grens gemiddeld over uw leven te blijven moet je veilig te zijn.