Wild About Honey Carob

Wild About Honey Carob

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Wild About Honey Carob
Prijs: € 12.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Suiker en Honing, Honing, Wild About Honey

Wild About Honey Carob is een donkere, bijna zwarte honing. De honing is 100% raw en zeer rijk aan antioxidanten en mineralen.&nbsp Omdat het een superfood, chlorella, vermindert hunkeren naar het lichaam van vet voedsel en snoep, en aldus bijdraagt tot, beheren gewichtstoename. Chlorella bevat goede hoeveelheden magnesium die dient als een anti depressivum. Magnesium is vooral gevonden in chlorofyl van planten, waarvan chlorella is een van hen. Chlorella helpt bij het handhaven van een lichaam pH tussen 7. Broccolli, bloemkool, kool (Voorzichtig met deze 3, ze kunnen gastoe- en vermijden honden met schildklierproblemen), wortelen, zoete aardappelen, zoete aardappelen, gele pompoen, bieten allemaal hoge voedingswaarde Wild About Honey. Ook bruikbaar af maar met minder nutitional waarde is komkommer, selderij, courgette, anders dan romaine sla. Rauwe aardappelen mogen niet worden gevoed, andere groenten uit de nachtschade familie (Tomaten, paprika en aubergine) kan worden in kleine gevoed tot matige hoeveelheden, maar worden best vermeden in een artritis dier aangezien deze de aandoening kunnen verergeren. De enige groente die zou worden beschouwd als absoluut verboden terrein is uien. Een kleine hoeveelheid verse gemberwortel en knoflook is een uitstekende aanvulling op de veggie mix Wild About Honey Carob. Typische vruchten gevonden in een barf dieet: Appels, bananen, peren, meloen, mango, bessen enz. Fruit moet worden slechts in kleine hoeveelheden gevoed en afzonderlijk gevoed uit andere voedingsmiddelen, minstens een paar uur verwijderd van de andere maaltijden.

Het is veel sneller dan vlees verteerd en groenten voeden alles bij elkaar kan de vrucht veroorzaken te gisten in de darm Suiker en Honing. Dat gezegd hebbende, kleine hoeveelheden fruit gemengd in de gewone maaltijden wordt goed verdragen door de meeste honden. Koop in het seizoen producten en zorg ervoor dat uw groente garnituur gebruiken vanaf uw eigen maaltijden. De bovengenoemde plantaardige pulp kan worden gemengd met rauw gehakt en gevormd tot pasteitjes. Deze pasteitjes kan dagelijks worden gemaakt, maar de meeste mensen vinden dat ze gemakkelijk bevroren en meegenomen, zoals vereist. De pasteitjes bestaan uit ongeveer 50% groenten en 50% rauw gehakt (U kunt kip gebruikt kan worden, rundvlees, lam) aan dit mengsel kun je zulke dingen toevoegen als yoghurt, rauwe eieren, rauwe lever, knoflook, kelp poeder, vit Wild About Honey Carob. B en C Dit moet worden gemengd in een homogene massa, zodat uw hond kan niet kiezen uit alleen de stukken hij houdt. Dit zijn grotere botten zoals rundvlees knokkel of schenkel botten. recreatieve botten zijn voor het kauwen en knagen, in plaats van het eten van geheel Honing. Deze actie reinigt tanden en masseert het tandvlees. recreatieve botten moet idealiter worden een paar keer per aangeboden week of dagelijks met tandjes puppy. orgaanvlees, zoals lever en nieren, worden in kleine hoeveelheden toegevoerd meerdere keren per week. (Plan orgaanvlees tot ongeveer 10% van het totale dieet) deze kunnen ofwel gemalen en toegevoegd aan de maaltijden of gegeven in brokken. Organen zijn zeer rijk zo te veel kan dunne ontlasting veroorzaken.

Als je voedt kip rug, neem een goede blik op hen, ze hebben vaak mooie stukken van nieren en soms long alsook aan de wervelkolom! Hart, hoewel een orgaan, is gemaakt van spierweefsel, zodat moet worden gebruikt als spiervlees in plaats van orgaanvlees. Pens (Maag) is een ander orgaan dat je kunt tegenkomen, en is een ander orgaan (zoals hart) die niet wordt gevoed als een orgaanvlees want het is een gespierd orgaan. Vermijd de gebleekte witte pensen u kunt vinden in supermarkten, is het sterk verwerkt en goed, met weinig voeding achtergelaten in het Smaak en Kleur. Het goede pens is rauw, unprocessedGreenTripe. Dit heeft nog steeds geweldig enzymen, nuttige bacteriën, en pre verteerd plantaardig materiaal. (Maar de honden vinden het heerlijk!) De andere is gebrek aan beschikbaarheid in veel gebieden. Je zal nooit groene pens in een slagerij of supermarkt te vinden, want het is niet iets mensen eten. Maar veel raw food bedrijven te verkopen, en het kan wel eens mail besteld worden! Neem contact op met andere lokale ruwe feeders voor bronnen, of contact opnemen met mij en ik zal proberen om u een bron. kan U wilt matrix (het ondubbelzinnig maken) te raadplegen voor andere, gelijknamige pagina's. Een micro universum gebruikt door de hoge raad van de tijd heren als een opslagplaats van kennis om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen Wild About Honey Carob – De matrix, in het bijzonder, bevatte een gesimuleerde werkelijkheid omgeving.

De ultieme vijand), die nu opgeslagen de persoonlijkheden van tijd heren zonder fysieke lichamen en zelfs het verleden incarnaties van levende tijd heren. De vergeten) levende wezens kunnen ook toegang krijgen tot de matrix. De termen matrix en apc net, echter, zijn soms door elkaar gebruikt. De matrix opgeslagen herinneringen aan dode tijd heren in een kader van elektrochemische cellen. De dodelijke huurmoordenaar) het ook ontvangen gegevens van sensoren in tardises. De quantum aartsengel) was het niet alleen een verslag van het verleden, maar kon de toekomst ook te voorspellen. De hoeveelheid kennis in de matrix, hoewel enorm, was niet compleet, en kon worden geknoeid, toegang krijgen. De opvraging van bio data een tijd Lord's uit de matrix was een overtreding neer op verraad.