Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g)

Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g)

€ 4.00

Meer informatie >>

Product: Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g)
Prijs: € 4.00
Inhoud: 6oz (170g)
Trefwoorden: Voedsel, Levensmiddelen, Voedsel, Levensmiddelen, Wild Planet, Food, Groceries, Food, Groceries

Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g): Wild Planet, voedsel, Boodschappen, eten, boodschappen. Wild Planet, Wild Alaska roze zalm, 6 oz (170g) zonder been zonder vel, duurzaam gevangen, Kosher Pareve, Bevat 532mg EPA / DHA Omega 3 Per Kan, Wild, Natuurlijk Duurzaam, Canned Fresh – Nooit eerder bevroren, Onze Wild Alaska roze zalm gevangen in ijzige wateren door de lokale visserij families. Het zonder vel, filets zonder been worden met de hand verpakt en slechts een keer gekookt om al hun voedingsstoffen en natuurlijke sappen te behouden. Deze omega-3-rijke vis is heerlijk direct uit het blik of gegooid in een salade voor een snelle, gemakkelijke maaltijd. Koelkast na opening. Andere ingrediënten. Wilde roze zalm en zout. Geen vloeistof of olie toegevoegd. Voedsel Dosering: 2oz (56g). Dienen per container: 3. Bedrag / Serving.% DV. Calorieën: 70. calorieën uit vet: 18. Totaal Vet: 2g. 2%. Verzadigd vet: 0,5 g. 3%. Transvet: 0g. Cholesterol: 30 mg. 10%. Natrium. 240mg. 10%. Totaal Carb. Protein. 12g. Vitamine A. 2%. Vitamine C. 0%. Calcium. 2%. Ijzer. 2%. * Geen significante bron van vezels en suikers. Dagelijkse Waarden (DV) zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Mijn dieet bestaat voornamelijk uit (waarschijnlijk ongeveer 80% -95%) biologische voedingsmiddelen. Ik ben een zeer gezond individu. Ik ben een zeer kieskeurige eter en zal niets eten, alleen maar omdat het is handig, goedkoop, populair, smaakt goed, of iets beter is niet beschikbaar. Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g) Na het doen van uitgebreide online onderzoek ongeveer 2 maanden geleden op de kwaliteit en nutritionele eigenschappen van vis uit de hele wereld, mijn onderzoek leidde me naar de onontkoombare conclusie dat er geen betere bron van dierlijke eiwitten voor mij dan roze zalm die is gevangen in het wild in de Stille Oceaan wateren van Alaska. Mijn onderzoek geeft aan dat in het wild gevangen Alaska Roze zalm heeft het laagste kwikgehalte in vergelijking met andere soorten zalm en andere vis soorten. Voedsel Het is een vast onderdeel van mijn dieet.

Ik voltooide verder onderzoek om een beperking van de verschillende merk keuzes van Alaska roze zalm die in het wild gevangen in tegenstelling tot gekweekte zalm die producenten verhogen in drijvende pennen in de oceaan. (Ik denk dat het eten van gekweekte vis kan ongezond, riskant of gevaarlijk zijn.) Ik heb ervoor gekozen om de Wild Planet merk van wilde proberen gevangen Alaska Roze zalm. Ik hou van dit product. Het smaakt zo goed. Het heeft prachtige textuur. Het is een genot om te eten. Het is erg gezond. Na het eten van Wild Planet Wild Alaska Roze Zalm, kan ik de effecten van de hoge concentratie van natuurlijke omega-3 en andere vetzuren in de vis voelt. Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g) Ik voel en voel een enorme en zeer merkbaar boost in mijn niveau van mentale en fysieke energie. Dit is een prachtig product. Ik wou dat ik had het jaren geleden ontdekt. Ik kan me geen tegens over dit product. Zoals gebruikelijk organische heeft uitstekende orde respons en levertijden. Levensmiddelen Toen ik mijn meest recente bestelling, organische had de laagste prijzen die ik kon vinden op het internet voor de Wild Planet merk van wild gevangen Alaska Roze zalm. Ik heb een organische klant al jaren gedurende welke tijd ik nog verschillende andere soorten producten op de website hebt gekocht. organische is een geweldige outfit, en ik denk niet lichtvaardig zeggen. Five Stars naar Wild Planet Wild Alaska Roze Zalm en vijf sterren naar biologisch. com. Ik kocht deze zalm in blik, samen met een ander merk aangeboden op organische (kroonprins). Ik vond dit product veruit superieur zijn. Het feit dat dit product zonder been en zonder vel betekent dat de zalm je krijgt is verpakt meer zoals tonijn.

Als ik eet dit product het smaakt een beetje zoals tonijn, alleen met een meer uitgesproken zalm smaak. Met alle middelen als je verse wilde zalm kan krijgen, dat is hier de voorkeur. Als je niet kan om wat voor reden, dit is een mooi alternatief als je verlangen hoge kwaliteit wilde zalm. Ik zal het bestellen van dit regelmatig vanaf nu. Wild Planet packs die kan vol naar de top met een goed smakende zalm. Goed gedaan. Heel gezond; levert eiwitten en omega-3 voor ontstekingen. Geweldige smaak, en ik vind dat het een 5 jaar houdbaar! Levensmiddelen Groot punt om voorraad op in het geval er iets zou gebeuren. Een ander voordeel is dat deze natuurlijke methode om anti-inflammatoire stoffen en geen neveneffecten op lange termijn hebben. Nou ik hoop dat je in staat om u een beter begrip van wat de diepzee vis is en de voordelen van het geven zal zijn. Wild Planet, Wild Alaska Pink Salmon, 6oz (170g) Het bevat ook vitaminen, mineralen, aminozuren, co-enzymen en veel verschillende antioxidanten. Glutamine verlaagt na branden infecties, onder verwijzing naar een vrij recente studie in intensive care geneeskunde (2003; 31: 2444 9) Glutamine vermindert het risico van infectie en kan leiden tot een kleiner aantal sterfgevallen en kortere hospitalisaties in brandwonden. Dit is waar zoveel andere formuleringen echte verandering niet kunnen bereiken. Sourcing lokale bee pollen allergie denk dat het een geweldig idee om de bestrijding van seizoensgebonden allergieën te helpen, maar je moet ervoor zorgen dat als je lokaal koopt is in feite de lokale pollen en niet goedkoop inferieure stuifmeel uit China.

Ik heb altijd de neiging om veel dingen tegelijk te doen. Vaak voorkomen ziekten vaker en kan langer duren als er voldoende voedingsstoffen niet in het lichaam wordt gehouden. Een schade in de motorische zenuw kan zich manifesteren als spierzwakte, moeite met lopen, krampen en spasmen. Ze zijn fundamenteel voor de verwijding en vernauwing van de bloedvaten, samentrekking en ontspanning van de spieren, de regulatie van de bloeddruk en de modulatie van de ontsteking. Omega 3 capsules? Waarom heb ik een dagelijkse aanvulling nodig? Veel digitale inkt gemorst op het onderwerp van vitamines en supplementen. Hoe langer voedsel wordt bewaard voor consumptie, worden meer voedingsstoffen verloren. Het idee is dat B12 helpt bij het bevorderen van de omzetting van vet in bruikbare energie, en terwijl het nut van het nemen van vitamine B-12 supplementen debatteren in medische kringen, veel vaste gebruikers melden dat het nemen van grote doses B12 levert tastbare resultaten. Je verliest interesse in de activiteiten, op het werk, en soms zelfs hun familie en vrienden. Gaba kan verminderen de symptomen van alcohol terugtrekking, angst en premenstrueel syndroom; het niveau van gezonde bloedsuikerspiegel te behouden; onderdrukken eetlust en stress, frustratie en spanning. Want als een arts voorschrijft een andere pil die bekend is dat verslavend schade die momenteel te verslaafd zijn? De waarheid is dat er tal van supplementen die uw gezondheid ten goede komen, evenals het verhogen van uw kracht en macht zal verlenen. De punt van het nemen van visolie is de waardevolle omega-3-vetzuren DHA en EPA krijgen. Het zou heel nuttig zijn als het een lijst van kwaliteiten die kan u begeleiden naar een meer opgeleide een multivitamine supplement dat echt werkt beslissing had ontwikkeld. De aanbevolen manier van handelen is om een paar maanden gegeven door formule nemen. SCIFIT resultaten te krijgen, veilig. Gebruik uw oordeel, zou mijn aanbeveling zijn het verkrijgen van koper uit voedselbronnen, want dit is de veiligste manier om te gaan.

De theorie is dat visolie meer vet voor het energieverbruik. Sommige voedingssupplementen kan gevaarlijk of zelfs dodelijk interacties met recept dat een persoon kan worden het nemen van drugs te hebben.