XL-S Medical Koolhydraat Blokker

XL-S Medical Koolhydraat Blokker

€ 21.50

Meer informatie >>

Naam: XL-S Medical Koolhydraat Blokker
Prijs: € 21.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Afslanken, Vet, Calorieblokkade, XL-S

XL-S Koolhydraaten Blokker is een natuurlijk product dat de spijsverteringen opname van koolhydraten helpt te verminderen, wat uiteindelijk kan leiden tot gewichtsverlies. XL-S Medical koolhydraten Blokker is gemaakt met PhaseLite. Dit is een Lezers wordt u gelokt door de koopjes van de vakantie collecties? Traditioneel worden morfologische en histologische benaderingen gebruikt om vis te delen en te etiketteren hen voor distributie in de markt. Deze benaderingen kunnen tijdrovend of subjectief en inconsistent zijn, vooral wanneer deze wordt uitgevoerd na het schoonmaken en fileren van de vangst Vet. Eurofins GENESCAN's dna-gebaseerde technologie, in contrast, zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare identificatie van vissoorten door het testen van vrijwel elk stukje weefsel, zoals een klein stukje filet. Red mariene algen is een gewaardeerde voedsel in Azië al duizenden jaren als gevolg van het zeer voedzame kwaliteiten. Carrageenanen, een familie van polysaccharide verbindingen geëxtraheerd uit algen, zijn onderzocht op hun unieke eigenschappen. In vitro studies laten zien dat carragenen steun natuurlijk afweersysteem een cel door aanzienlijk minimaliseren van de binding van onvriendelijke eiwitten aan het oppervlak van de cel. 1 tablet, 1 tot 3 maal per dag op een lege maag XL-S Medical Koolhydraat Blokker. microkristallijne cellulose, stearinezuur, gemodificeerde cellulose gom, en colloïdaal siliciumdioxide.

Voor de meeste van de vorige eeuw, een heersende theorie op het gebied van voeding was dat door het eten van zuurvormende voedingsmiddelen, zoals vlees, we waren in wezen een risico op plassen onze botten door de wc Vet. En geen wonder! Experimenten die teruggaat tot 1920 over en dat als we vlees toe te voegen aan onze voeding krijgen we een grote piek in de hoeveelheid calcium met de urine. We hadden al sinds 1912 dat vlees werd zuur vormen in het lichaam, en hoe toonden wij buffer zuur? Wat zijn in maagzuurremmer (Anti zuur) pillen, zoals Tums? Calciumverbindingen. vlees en eieren veel zwavelhoudende aminozuren (Twee tot vijf maal meer dan granen en bonen) die worden gemetaboliseerd in zwavelzuur, waarbij het lichaam buffers met calciumverbindingen XL-S Medical Koolhydraat Blokker. En waar ligt calcium in het lichaam opgeslagen? Het skelet. Dus het denken was dat elke keer als we aten een biefstuk, zou ons lichaam calcium te trekken van onze botten, beetje bij beetje, en na verloop van tijd kan dit leiden tot osteoporose. Gebaseerd op 26 dergelijke studies, voor elke 40 gram eiwit we toevoegen aan onze dagelijkse voeding, we plassen uit een extra 50 mg calcium. We hebben slechts ongeveer £ 2 van calcium in ons skelet, zodat het verlies van 50 milligram per dag zou betekenen dat het verliezen van bijna 2% van onze botten calcium elk jaar Supplement – Toepassing. Tegen het einde van de 20e eeuw, was er weinig twijfel over bestaan dat zuurvormende diëten onze botten weg zou oplossen.

Maar als we eigenlijk kijken naar de onderzoeken gedaan naar eiwitinname en de gezondheid van de botten, dat is niet wat we vinden. Dus, waar is de fout in de logica? Vlees leidt tot zuur, wat leidt tot verlies van calcium, hetgeen leidt tot botverlies, toch? Een onverschrokken groep onderzoekers probeerden het voeden van een groep vrijwilligers radioactief calcium en dan zet ze op een eiwitrijk dieet. Wat gebeurt er wanneer we mensen op een eiwitrijk dieet? De hoeveelheid calcium in hun urine schiet omhoog, en inderdaad, dat is precies wat er gebeurd. Maar hier is de grote vraag, is dat extra calcium in hun urine radioactief of niet? Tot ieders verbazing, het was radioactief Calorieblokkade. Dit betekende dat het teveel aan calcium in hun urine werd uit hun dieet, niet uit hun botten. Wat leek te gebeuren, is dat de overtollige eiwitconsumptie versterkt de opname van calcium, van beneden ongeveer 19% tot 26%. Ineens was er al die extra calcium in het bloed, dus vermoedelijk de nieren zijn als whoa, wat gaan we doen met dit alles? Dus ze dumpen het in de urine. 90% van de extra calcium in de urine na het eten van een biefstuk lijkt niet te komen van onze botten, maar uit onze voeding. We zijn niet zeker waarom eiwit stimuleert de opname van calcium. Misschien eiwit verhoogt de oplosbaarheid van calcium door het stimuleren maagzuurproductie?

Hoe dan ook, er was inderdaad calcium verloren, maar ook calcium opgedaan zodat uiteindelijk meeste van die extra calcium is opgenomen XL-S Medical Koolhydraat Blokker – In feite meer calcium verloren in de urine stroom, maar kan worden gecompenseerd door minder verlies van calcium via de fecale stroom. Meer calcium in de urine op hamburgers, maar significant groter de opname van calcium, zoals dat aan het einde was het vrij veel een wassen. Andere studies hebben ook sinds deze interpretatie gesteund. Feed mensen een hoog dierlijk eiwit dieet maar toe te voegen in een alkalizout om het zuur te neutraliseren. De verzamelde informatie uit windsorites en de andere Canadezen ondervraagde zullen worden gebruikt door onderzoekers van gegevens om te zien of er een correlatie bestaat tussen de pigmentatie van de huid, blootstelling aan de zon en het niveau van vitamine D in het bloed. Elke deelnemer in de CHMS in Windsor zal gaan door middel van een reeks tests, waaronder een gehoortest, een bloedonderzoek en een longinhoud test, besteden bijna twee uur in de grote witte trailer draaide lab geparkeerd in het Hampton Inn's terug veel.