XtLuis Treat en Go Lotion 250ml

XtLuis Treat en Go Lotion 250ml

€ 19.50

Meer informatie >>

Naam: XtLuis Treat en Go Lotion 250ml
Prijs: € 19.50
Tags: Gezondheidsproducten, Haar, Luizen, Shampoo en Lotion, XtLuis

De Treat & Go Lotion van XtLuis bevat een zogenaamde watergedragen anti-luis formule. Het voordeel van zo'n formule is dat de kinderen na het aanbrengen van de lotion of mousse gewoon buiten kunnen spelen ennaar school kunnen gaan.  Hoe te laat jezelf gewoon slapen zoveel als je wilt. (En Nthing pijn in de schouder is het vreemd dat het daar doet pijn, maar het doet) veel succes! Op een rustgevende handcrème uit welke lokale middelen we vonden. maken Al dat goud te winnen op de rivier nam het uit op onze huid! Lanoline is de stinkende lichtgele natuurlijke olie gevonden op schapenwol. als afvalproduct in wol verwerken, is het ook bekend als wol olie, wolwas, wolvet, of wolvet Haar. Het is een natuurlijke waterafstotende, de functie waarvan het niet al te moeilijk te raden is waterdicht schapen. Lanoline heeft ook anti schimmel en anti-bacteriële eigenschappen die de huid van het schaap infectie. Afgeleid van het dier talgklieren beschermen, lanoline is een mengsel van wolvet en 25 30% water. wolvet een mengsel van verschillende chemische verbindingen, zoals cholesterol en de esters afgeleid fromFattyAcids met 18-26 koolstofatomen. Lanoline wordt veel gebruikt in de farmaceutische en cosmetische industrie XtLuis Treat en Go Lotion 250ml. Het vet lanoline vergelijkbaar chemische samenstelling die worden uitgescheiden door de menselijke huid. Bovendien is het gemakkelijk vormt een emulsie met water gemakkelijk wordt geabsorbeerd door de huid, het verzachten en daardoor voorkomen dat het drogen en barsten (Dit zou verklaren waarom schaapscheerders zulke zachte handen).

Strikt genomen, lanoline is een wax en geen vet of olie en smelt bij 38 42 Shampoo en Lotion. C. Om de lanoline uit ongewassen wol je de wol in water te koken voor een paar uur te halen, het toevoegen van zout aan het verbeteren opbrengst lanoline. Vervolgens verminderen de oplossing door afkoken meeste water. Na affiltreren geven un opgeloste vaste stof van de hete oplossing en koeling dient u te beschikken over een lichtgele wasachtige vaste stof drijvend op het oppervlakte van het water. Je kunt het te zuiveren, zoals wij deden in het programma, door het nemen van de ruwe lanoline en schudden met een mengsel van olijfolie en water XtLuis Treat en Go Lotion 250ml. De onzuiverheden zal oplossen in het water of olijfolie, waardoor je withPurifiedLanolin als een gebroken witte, wasachtige vaste stof regelt tussen de olie- en waterlagen. wol heeft een zeer complexe chemische en fysische structuur, die goed is voor het uniek en veelzijdigheid als textielvezel. De vezels bestaan uit meer dan 20 aminozuren, die samen lange ketens (polymeren) eiwit vormen. De spiraalveren van deze moleculaire ketens met hun vast ingebouwde GEH ', maakt de wollen vezels zelf spoel gevormd, goed voor hun blijvende veerkracht Haar. Wol is superieur aan alle andere vezels in het vermogen om lichaamsvocht verwerken zowel warme en koele omgeving. De porositeit van de cellen in de buitenste lagen van wolvezels kunnen ze snel en efficiënt absorberen en verdampen vocht.

De poreuze structuur verklaart ook waarom wol is zo'n goede thermische isolator, niet de mazen van de vezels, die miljoenen luchtzakken creëert, die verder helpen reguleren temperatuur en vochtigheid. Het kan terugbuigen op zichzelf 20 000 keer zonder verbreking vermeld; vergelijk dit met katoen, 3200 keer, zijde op 1800, en rayon op slechts 75 keer. Vanwege het unieke chemische structuur en het natuurlijke vochtgehalte, wol is van nature brandwerend. Ondanks dat het natuurlijk vochtgehalte, wol droog, poreus natuur weert schimmel en huisstofmijt. Hier is een recept voor lanoline handcrème die u wenst uit te proberen Shampoo en Lotion. Meng de bijenwas, lanoline en amandelolie in een ovenschaal. Zit het gerecht in een pan met ongeveer 4 cm van het water in het en plaats in een oven, en verhit tot de bijenwas en lanoline zijn gesmolten. Meng de toverhazelaar, borax poeder en gedestilleerd water. Als het mengsel volledig is afgekoeld, zal je een dikke witte crème om uw huid te verzachten hebben. Wat dacht je van een heerlijke geur je handcrème? Je zou bijna elke essentieel (Aromatherapie) olie aan toe te voegen (Maar wees voorzichtig om uw gevoeligheid voor elke olie vooraf controleren, en let op de waarschuwingen in verband met een aantal essentiële oliën). 5 tot 10 druppels etherische olie in 100 gram crème moet voldoende zijn XtLuis Treat en Go Lotion 250ml – Je zou ook zeer fijngesneden bloemblaadjes of kruiden toe te voegen aan de room, om het een andere textuur en aroma.

We geparfumeerd onze lanoline handcrème met tee tree olie (soms aangeduid astea tree oil '), niet alleen vanwege het delicate nootmuskaat geur, maar omdat het een breed scala van geneeskrachtige, eigenschappen. Tee tree olie wordt geproduceerd en opgenomen in kleine zakjes op de bladeren van de tee boom plant. zijn de slijmbeurzen gescheurd bij verhitting, waardoor vrijgeven van hun olie. Het wordt geschat dat 2 ton bladeren ongeveer 20 liter tee tree olie zal bieden. Wat is het verschil tussen een vet, een olie en een wax? Het verschil tussen een vet en een olie is dat een vet een vast of halfvast bij kamertemperatuur, terwijl een olie is een vloeibaar. Er zijn significante chemische verschillen tussen vetten en oliën te. algemeen saturatedFattyAcids leiden vetten, terwijl oliën bevatten gebruikelijker unsaturatedFattyAcids. Als ze worden alleen enkelvoudige bindingen, saturatedFattyAcids flexibel. De koolstof- koolstof dubbele bindingen in unsaturatedFattyAcids daarentegen stijver en minder buigzaam.