Yardley English Rose Eau De Toilette 50ml

Yardley English Rose Eau De Toilette 50ml

€ 10.00

Meer informatie >>

Naam: Yardley English Rose Eau De Toilette 50ml
Prijs: € 10.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Vrouwen Parfum, Yardley

Yardley English Rose Eau De Toilette is een bloemige en houtige geur voor vrouwen met het aroma van rozenblaadjes en kostbare houtsoorten. Wordt al generaties lang gedragen, een romantische en klassieke geur Geschreven door Matilda Finlayson en gepubliceerd op december 31, 2014, mode dit high-end merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14 is één van een verzameling van foto's die zal u inspireren om de stijl van de mode trend en stijl mode. Er zijn meer dan 58 foto's die u zullen inspireren om Fashinable en stijlvol met mode trend en stijl Parfum en Cosmetica. zoekertje binnen mode trend en stijl Dit high-end fashion merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14 is een van hd foto met dimesion 4705 x 3543 pixels. De overige 58 worden ook geplaatst in het hd-versie. Dus vergeet niet om u de volledige foto's in de galerij hieronder bekijken. Het heeft ontvangen 949 stemmen en ratings, die duidelijk zeggen dat dit precies de mode trend en stijl foto, high-end fashion merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14 Yardley English Rose Eau De Toilette 50ml. Is een van de mensen die het meest favoriete mode trend en stijl mode inspiratie. High end fashion merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14, high fashion met geweldige make-up en mooie stijl. Gepubliceerd op 31 december 2014 door sofia septimus. Op zoek naar een stijlvolle mode voor mode trend en stijl?

High-end fashion merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14 zal u inspireren over hoe u modieus en stijlvol te zijn met up-to-date stijl om uw mode er beter uitzien Vrouwen Parfum. Gepubliceerd door sofia Septimus op december 31, 2014, deze high-end fashion merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14 is één van een verzameling van foto's die je zal inspireren om mode-stijl van de mode trend en stijl. Er zijn meer dan 58 foto's die u zullen inspireren om Fashinable en stijlvol met mode trend en stijl Yardley English Rose Eau De Toilette 50ml. Gesorteerd onder mode trend en stijl, deze high-end fashion merken met de beste mooie van de mode trend en stijl en de beste keuze voor mode trend en stijl 14 is een van hd foto met dimesion 4705 x 3543 pixels. De overige 58 worden ook geplaatst in het hd-versie. Dus vergeet niet om u de volledige foto's in de galerij hieronder. Een raintree originele formule te bekijken, deze krachtige combinatie van 8 regenwoud planten en kruiden is vooral nature voor in de amazone Parfum en Cosmetica. Het is een mix van mulungu, muira puama, graviola, tayuya, damiana, passiebloem, en kamille. Mulungu (Erythrina mulungu) is een goed vertakte boom afkomstig uit Brazilië, peru, en delen van Latijns-Nederland. Het produceert roodachtig oranje bloemen en zwarte zaaddozen die zwarte en rode zaden bevatten, soms gebruikt om sieraden.

Muira puama (Ptychopetalum olacoides) te maken is een kleine boom met kleine, witte bloemen die een hebben geur vergelijkbaar met jasmijn. Graviola (Zuurzak) is een plant die gebruikelijk is in de tropen. Het is een kleine en rechtopstaande groenblijvende boom die kan groeien 5 6 meter hoog. Het wordt gekenmerkt door het grote, brede, glanzend en groene bladeren die interessant zijn in de vorm van een hart. De vrucht staat bekend als zuurzak in vele delen van de wereld, met name in Mexico, Midden-Nederland, Cuba, en de Caraïben. Tayuya (Cayaponia tayuya) is een houtachtige wijnstok die is gemeenschappelijk voor het Amazone regenwoud Vrouwen Parfum. Het wordt gekenmerkt door het lang is, knollen en worden gemakkelijker geoogst tijdens regenachtige maanden. Damiana (Turnera diffusa) is een aromatische struik met kleine gele bloemen die bloeien in de zomer, gevolgd door afb zoals fruit. Passiebloem (Passiflora incarnata) is een winterharde hout wijnstok met witte of paarse bloemen. Het produceert ook een heerlijke vruchten bekend als passievruchten. Het is inheems in vele tropische en subtropische gebieden. Kamille (Matricaria chamomila) is een goed bekend kruid dat is licht bitter van smaak, maar produceert kleine en sierlijke madeliefje zoals bloemen Yardley English Rose Eau De Toilette 50ml – Het is afkomstig uit West-Europa, India en West-Azië. Aanbevolen dagelijkse inname: 2 3 capsules 2 keer per dag, of zoals voorgeschreven door een zorgverlener.

Ingrediënten: Een melange van mulungu, muira puama, graviola, tayuya, damiana, passiebloem, en kamille. Let op: Do amazon stemming steun niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Sommige kruiden in deze formule kan verbeteren van de effect van mao-remmer en anxiolytische medicijnen. Als dit interfereert met de dagelijkse werkzaamheden van de dosering te worden verlaagd. Dit product is gemaakt van 100% tot voeding stemming steun specificaties raintree. Elk stuk van elk bedrijf formule die wordt gemaakt in de vorm van tabletten wordt getest voor een goede desintegratie om ervoor te zorgen dat u het volledige voordeel van de ingrediënten te krijgen. Nu heeft een QC (Quality Control) afdeling met een fysieke test lab dat desintegratie testen doet op tablets. Onze opgeleide technici meten uiteenvallen van de tablet monsters met behulp van USP methode 2040 op nauwkeurig gekalibreerde apparatuur.