Yogi Tea Choco Chai

Yogi Tea Choco Chai

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Yogi Tea Choco Chai
Prijs: € 3.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Thee, Yogi

De combinatie van exotische specerijen uit het Verre Oosten en pure cacaoschil uit Zuid-Amerika geven deze thee haar heerlijke unieke smaak en aroma. De geweldige smaken van gember en kaneel zijn in perfecte harmonie met het onmiskenbare aroma van cacao De komende twee tot drie maanden zal een aantal grote kansen bieden voor ons om de nutraspire naam te krijgen in de markt door middel van agressieve marketing en promoties. Sub: Wat was de inspiratie achter het idee voor nutraspire? Was er anAhaMoment, of was het idee geleidelijker in het ontwikkelen? Lupton: Ik heb het heffen van gewichten voor het betere deel van 12 jaar, hoewel ik een aantal belangrijke tijd hebben genomen om afkickkliniek blessures Yogi. Het gebruik van supplementen om mijn trainingen te verbeteren en betere resultaten is altijd belangrijk geweest voor mij. ik heb altijd gedroomd van één dag te beginnen mijn eigen aanvulling bedrijf, maar het was pas onlangs dat ik echt serieus over. Ik verliet de beleggingswereld in 2010, en om heel eerlijk dat ik moet nutraspire zijn begonnen toen te zijn, maar het is nooit te laat om een droom. In principe is het idee van het starten van een supplement bedrijf is etterende in mijn hoofd voor vele jaren voort te zetten, maar het was pas in 2013 toen mijn supplement onkosten begon overtreffen EUR 500 per maand Yogi Tea Choco Chai. In de afgelopen paar maanden, zijn we begonnen het sponsoren van 16 fitness concurrenten en modellen door nutraspire. Ze zijn zeer positief geweest en hebben echt bijgedragen aan het ontstaan waardevolle buzz deze afgelopen maand.

Iedereen in het team is verantwoordelijk voor het creëren van content, wat betekent dat het posten op sociale media, bloggen op nutraspire Yogi. Com, waardoor workout video's voor youtube en het doen van professionele fotoshoots voor onze marketing materialen. Momenteel is 75 procent van het team zijn actief fitness concurrenten in de npc of ifbb en concurreren in 1-4 shows per jaar, wat extra aandacht aan nutraspire brengt. Sub: Wat waren de eerste stappen die u bij het vaststellen van het bedrijf nam? Lupton: Ik ben begonnen met het onderzoeken van een aantal van de grootste bedrijven aan te vullen in de markt en welke producten waren de bestsellers. Dan opgespoord ik beneden een aantal voormalige werknemers van die bedrijven om elk misbruik van informatie die zij zou opgeven krijgen Yogi Tea Choco Chai. Toen begon ik te spreken aan verschillende fabrikanten, in een poging om te bepalen wie de beste lange termijn partner zou zijn voor nutraspire. Toen begon ik kraken nummers om te bepalen hoeveel het zou kosten om te bouwen tot een passend bedrag van de inventaris, evenals mijn overhead kosten, marketingkosten, en winstmarges per product Eten en Drinken. Dan ingesteld i de juridische entiteit, bankrekening, website en alle andere kleine details die nodig. Aangezien dit mijn eerste supplement bedrijf, het was zeker een waardevolle leerervaring. Vanwege het feit i hebben zoveel de afgelopen zes maanden na de lancering van strivved. Com geleerd, zou ik het opzetten van een adviesbureau te helpen andere individuen te lanceren hun eigen voeding of aan te vullen bedrijf.

Ik zou waarschijnlijk een kleine vergoeding aan de voorkant evenals neem een klein percentage van het eigen vermogen, en misschien zelfs een deel van het startkapitaal nodig. Sub: Hoe kwam je op de naam? Wat is het verhaal of de betekenis achter het? Lupton: Ik bracht talloze uren proberen te komen met de naam. ComDomain, evenals de bijpassende Twitter, Facebook, Instagram, en youtube gebruikersnamen, die wordt steeds uiterst moeilijk deze dagen. De nameNutraspireIs de combinatie ofNutritionPlusAspireBecause we willen ons merk om meer dan alleen maar geweldige producten Yogi. We willen motiveren en helpen onze klanten streven naar het beste uit zichzelf te halen. Sub: Hebt u externe financiering voor het bedrijf om dit punt verhoogd? Lupton: ik heb geen externe financiering verhoogd nog. Nutraspire is momenteel bootstrap; Maar ik zal een externe investering te vermaken als het zal het bedrijf toelaten om nieuwe producten te ontwikkelen, rijden onze productie kost naar beneden, en de schaal van de onderneming sneller. Sub: Wat zijn de belangrijkste uitdagingen tot nu toe aan de opbouw van het bedrijf geweest? Lupton: De twee grootste uitdagingen zijn het vinden van een betrouwbare fabrikant en de marketing van een nieuw bedrijf in een markt die al met een aanvulling op bedrijven die zijn uitgaven enorme hoeveelheden geld aan reclame is verzadigd Yogi Tea Choco Chai – Sub: Hoe ga je inkomsten te genereren of van plan om inkomsten te genereren?

Com is levend geweest voor ongeveer vier weken, de gemiddelde order is rond de EUR 50 en de gemiddelde winstmarge in onze productlijn is ongeveer 50 procent. Maar dat is voordat een overhead kosten en niet met inbegrip van een deel van de kortingen en promo's we zijn geweest running om buzz te genereren. Ik hoop om onze winstmarges na overhead en houd uitgaven bij 25 tot 30 procent. Sub: Wat zijn je doelen voor nutraspire het komende jaar of zo? Lupton: Ik wil nutraspire maken van een huishouden merknaam in de supplementen industrie. Ik wil blijven ontwikkelen en het vrijgeven van nieuwe producten met nieuwe smaken aan onze klanten alles wat ze nodig hebben om hun gezondheid en conditie potentieel te bereiken geven. De supplementen industrie is vol van duur en overhyped producten.