Yogi Thee Black Chai

Yogi Thee Black Chai

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Yogi Thee Black Chai
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Zwarte Thee, Yogi

Yogi Thee Black Chai is de oorspronkelijke Chaimelange en al eeuwenlang een populaire drank in het noorden van India. De biologische specerijen kaneel, kardemom, gember en kruidnagel worden in deze melange nauwkeurig vermengd met een speciale Assam zwarte thee Ze zouden reden te hebben, zelfs al is het een detecteerbaar vergif, te denken dat ze niet zou komen te zitten. Dat we een scala aan instrumenten ontwikkeld voor het opsporen van vergiften, maar het duurt een goede menselijk oordeel om hen aan het werk gezet. En dat brengt me op het laatste punt in dit patroon. De gifmenger zelfs degene met wetenschappelijke kennis kan berekenen, maakt zijn plannen. Maar ze hebben hem de slimste wetenschapper in dit verhaal niet maken Thee. De echt slimme wetenschapper is degene die, tegen de berekeningen, liep het bloedonderzoek en vond dat dodelijk gif. Zelfbruiners hebben een nietje in veel van onze schoonheid lades geworden dat het geen wonder is dat we nu zien de drogisterij en warenhuis rekken vol met verschillende zelfbruinende opties, in het bijzonder in die lente en de zomermaanden, wanneer we allemaal don meer onthullende kleding. Sterker nog, ik beschouw mezelf een beetje een zelfbruinende pionier, althans in mijn vriendenkring. Ik herinner me toen zelfbruinende was nog vrij nieuw, veel van mijn vrienden zouden echter me uitlachen als ik had oranje handpalmen Yogi Thee Black Chai. toen ik eenmaal onder de knie hebt, ze al snel begon me vragen voor tips over hoe toe te passen, zodat ze niet moeten gaan naar zonnebanken om een overtuigende gloed krijgen.

In de loop der jaren heb ik talloze zelfbruiners geprobeerd, allemaal met wisselend succes, en het enige dat stoorde me het meest was de sterke geur van de gebeurt nadat het is aangebracht Thee. Echter, ik heb nooit een gevonden die niet over de verschrikkelijk, sterke geur die een van koperpence gemengd met vuile sokken (Sorry, dat is de beste omschrijving ik kan verzinnen, ik weet zeker dat iedereen heeft zijn eigen interpretatie van dit aparte, onaangename geur), zoals die zich herinnert. I ontvangen een gratis product uit te proberen uit beautisol huidverzorging, die ik ben blij te kunnen melden was een geweldig product, dat resulteerde in een geweldige kleur. Hun geur juiste technologie helpt om de geuren geassocieerd met zelfbruinende verminderen Yogi Thee Black Chai. Velen van hen zou gaan Op ruiken als rozen, maar onvermijdelijk zou komen ruiken verschrikkelijke een uur of twee later, toen de kleur begon te ontwikkelen, is het nooit gefaald. Nou, gelukkig de zelfbruiner door beautisol huidverzorging genoemd zomer gloed beschikt niet over deze onaangename geur. In feite is elke geur die ik rook was zo zwak dat ik moest mijn ogen letterlijk te sluiten en zich te concentreren om het helemaal te halen, met mijn neus een centimeter afstand van mijn huid Zwarte Thee. Met andere zelfbruiners, weet je wanneer je de ontwikkeling van, en dat doen de mensen dat zou kunnen krijgen dicht bij je. Ik kan je niet vertellen hoeveel keer mijn verloofde wilde kick me uit bed 's nachts omdat mijn leerlooier ontwikkeld tot een stinkende puinhoop!

Ze net een geweldige nieuwe geleidelijke zelfbruiner riep alle seizoenen gloed die nauwelijks een geur heeft om het zoals het zich ontwikkelt, vraag het maar aan mijn man, hij niet eens merken de geur en ik droeg het naar bed 's nachts. Het geeft ook uw huid die Dewy, sunkissed kijkje nachts. Dit product is getint behoorlijk diep, dus als je het toepast, het geeft je een soort van insta tan, wat betekent dat u kunt toepassen en ga naar een evenement, zonder zich te bekommeren hoe je gaat te ruiken in de komende twee uur. Vanwege het diepe kleur maar, heb je voorzichtig over het laten drogen voordat dressing te zijn, en wilt u misschien lichte kleding kleuren tijdens het ontwikkelen vermijden, maar anders dan dat, je bent ok om overal te gaan met het product op Zwarte Thee. De geur gaande is een grote, zeer frisse geur, dat is niet overweldigend of beledigend enkele manier. Het product werd geformuleerd met een soort van slechte geur-agent, die helpt om het in te kapselen geurveroorzakende moleculen en vrij veel verbannen de meest offensieve stadia van zelfbruinende. Ik heb zelfs dit product droeg naar bed en had niet het gevoel dat de geur werd stijgende off van mij de hele nacht, die was verfrissend, omdat dit de meest vervelende deel van het zelf bruinen in mijn mening. De kleur kwam echt leuk, het was een zeer natuurlijke, getaande tint die ik voelde was oranje niet kijken naar alle, maar in plaats daarvan leek het prachtige, natuurlijke ondertoon die echt vermengd met mijn huidskleur goed hebben Yogi Thee Black Chai – Ik gemengd het product met een beetje lichte moisturizer te helpen bij het mengen in mijn huid beter, en kwam naar buiten met een mooi resultaat. De zomer gloed is onderdeel van een lijn van producten die is gemaakt voor de zelfbruinende verslaafden van deze wereld en er zijn tal van ons nu! Ze hebben ook een body scrub die je helpt om de overtollige dode huidcellen te exfoliëren, zodat u een vlekkeloze applicatie, en de verpakking is echt geweldig, omdat het wordt geleverd in een fles pomp, welke applicatie maakt alles veel makkelijker, zodat je niet moeten blijven tippen een fles op zijn kop aan te brengen, die nogal rommelig kunnen zijn bij het werken met zelfbruiners. Al met al, heb ik echt genoten van het gebruik van deze zelfbruiner.