Yogi Thee Licorice

Yogi Thee Licorice

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Yogi Thee Licorice
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Thee, Yogi

AlgemeenYogi Thee Licorice is een bijzondere melange van zoethout, kaneel, gember, sinaasappelschil en andere traditionele specerijen van Yogi Tea. Zoethoutwortel werd eeuwenlang door vele oude culturen gewaardeerd om zijn natuurlijke zoetheid, rijke smaak Onderzoekers vonden detecteerbare niveaus van arseen in acht van de negen kelp supplementen met behulp van een hydride damp generatie methode met een inductief gekoppeld argon plasma-spectrometer. Zeven van de supplementen overschreden de toleranties voor de voedingsmiddelen door de u instellen. Een deel van het probleem, zei Schenker, is dat de FDA heeft de beperkte controle over voedingssupplementen. Het kan niet producten zoals kruiden kelp onderzoeken voordat ze op de markt, dus het heeft te vertrouwen op negatieve rapporten om de veiligheid van het product te bepalen Eten en Drinken. Hij merkte op dat geen van de kelp producten in de studie had een etiket op de aanwezigheid van arseen, noch waren er waarschuwingen over de potentiële gevaren van de inname van grote hoeveelheden van het supplement. Arseen is een zwaar metaal dat van nature voorkomt in het milieu en als een bijproduct van een aantal agrarische en industriële activiteiten. Vanwege de hoge concentraties arseen in algen en mariene micro-organismen, schaal-en schelpdieren is de hoogste voedingsbron van arseen voor consumenten Yogi Thee Licorice. Terwijl de lange termijn menselijke blootstelling aan arsenicum uit voedsel bronnen zoals vis zich voordoen doet, het is meestal aanzienlijk lager dan wat het naderen van toxische niveaus.

Hoe ooit, voedingssupplementen, die grotendeels ongereguleerd zijn, hebben de gezondheid bezorgdheid. Er hebben zijn een aantal gepubliceerde studies wijzen op gevallen waarin het gebruik van homeopathische middelen om alles te verlichten van astma tot reumatoïde artritis arsenicum vergiftiging veroorzaakt hebben Ecologisch. Schenker bevindingen bieden een waarschuwend verhaal voor consumenten die kruiden-behandelingen en voedingssupplementen. De kelp monsters geanalyseerd gebruiken in de studie had consequent verhoogde niveaus van arseen, maar ze waren aanzienlijk lager dan eerder gedocumenteerd concentraties gevonden in andere kruidenmiddelen. Wat mij zorgen baart, zei Schenker, is dat chronische blootstelling aan verontreinigde kruidensupplementen, zelfs die met matig verhoogde concentraties van arseen, kan nog steeds giftig zijn Yogi Thee Licorice. De consument zal niet zo'n etiket informatie over deze producten te vinden, zodat ze konden eindigen als die vrouw in onze studie die gevaarlijk hoge hoeveelheden van een giftige stof geconsumeerd zonder het te beseffen. Het volledige artikel met de titel van een geval van mogelijke toxiciteit arseen secundair aan kruiden kelp te vullen, wordt mede geschreven door eric amster, van de UC Davis School of Medicine, en Asheesh Tiwary, van de UC Davis School voor Diergeneeskunde en de california diergezondheid en voedselveiligheid laboratorium systeem Yogi.

Het kan te vinden op de Environmental Health Perspectives website op UC Davis stelsel van gezondheidszorg is een geïntegreerd, academische systeem van gezondheidszorg omvat UC Davis School of Medicine, de 577 bed acuut ziekenhuis en klinische diensten van UC Davis medisch centrum, en de 800-lid arts groep die bekend als UC Davis medische groep. Het beste is om eraan te herinneren dat supplementen zijn niet altijd veilig en natuurlijk is niet altijd beter. Problemen van vervalsing, vervuiling, verkeerde labeling, en onbekende kruid interacties tussen geneesmiddelen kunnen aanhouden. Cohen biedt algemene zakelijke juridische dienstverlening, geschillen consultatie en expertise in gezondheidsrecht met een unieke focus op alternatieve, complementaire en integratieve medische therapieën Ecologisch. Cohen is opdrachtgever in de wet kantoren van michael h. Cohen en tevens voorzitter van het instituut voor integratieve en energie geneeskunde (ook wel bekend als de Instituut voor de gezondheid, ethiek, wetgeving, beleid en maatschappij), een forum voor de exploratie van wettelijke, ethische en het gezondheidsbeleid betrokken bij de verstandige integratie van complementaire en alternatieve medische behandelingen (zoals acupunctuur en traditionele oosterse geneeskunde, chiropractie, massage therapie, kruidengeneeskunde) en conventionele klinische zorg. De meest recent gepubliceerde boek van michael h. Cohen op de gezondheidszorg wetgeving, regelgeving, ethiek en beleid met betrekking tot complementaire, alternatieve en integratieve geneeskunde en aanverwante gebieden is genezing in het grensgebied van geneeskunde en religie Yogi Thee Licorice – Dit is het vierde boek in een serie, volgende complementaire en alternatieve geneeskunde: Juridische grenzen en regelgevend perspectief (1998), Beyond complementaire geneeskunde: juridische en ethische perspectieven op de gezondheidszorg en de evolutie van de mens (2000), en de toekomstige geneeskunde: Ethische dilemma's, problemen met de regelgeving, en therapeutische trajecten voor de gezondheidszorg en genezing in de menselijke transformatie (2003). Gezondheidszorg en bedrijfsjurist michael h. Cohen is ook toegelaten tot de balie van Engeland en Wales als advocaat (Non oefenen), toe te voegen aan de bar lidmaatschap in vier u.