Yogi Thee Sweet Chili

Yogi Thee Sweet Chili

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Yogi Thee Sweet Chili
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Thee, Yogi

In Yogi Thee Sweet Chili komen de schatten van het Oosten samen met de rijke cultuur en tradities van Mexico. Van deze unieke, heerlijke melange gaat je hart zingen en gaan je voeten dansen. Yogi thee heeft de diverse theeceremonies van over de hele wereld Raadpleeg uw gezondheidszorg team voordat u begint met een dieet, lichaamsbeweging programma, of voedingssupplement. Op wendbaar defensie we echt om het welzijn van onze medewerkers en hun gezinnen. Dat is de reden waarom, als een klein bedrijf, we zijn erg trots op een rijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden om hen te helpen handhaven van gezonde levens en bouwen financiële stabiliteit voor hun toekomst Thee. Twee afzonderlijke collectieve ziektekostenverzekering plannen worden aangeboden via Cigna: Een preferred provider organisatieplan (PPO) en een gezondheid onderhoud organisatieplan (Hmo). Groep tandheelkundige en visie verzekering wordt aangeboden door voogd. Voor het jaar 2013, het plan kunt u om uw belastbare basis compensatie verminderen tot EUR 17.500 via loonheffing op een vooraf fiscale basis. Twaalf investering opties worden aangeboden via de gefedereerde fondsen. Alle bijdragen, inclusief werkgever matching, zijn onmiddellijk 100% onvoorwaardelijk. Medewerkers toekomt persoonlijk verlof per jaar, die kan worden gebruikt voor vakantie, persoonlijke feestdagen en voor familie of persoonlijke ziekte Yogi Thee Sweet Chili. De duur van het betaald verlof dat wordt verdiend is gebaseerd op anciënniteit. Ongebruikte betaald verlof (PTO), worden overgedragen naar het volgende jaar.

Agile verdediging neemt de volgende tien (10) Federal feestdagen: Nieuwjaarsdag, Martin Luther King dag, dag van het president, herdenkings dag, onafhankelijkheids dag, arbeids dag, columbus dag, veteranen dag, thanksgiving day en kerst dag Biologisch. Alle tien (10) Vakanties worden beschouwd als drijvende vakantie. Moeders kan tot acht (8) weken betaald verlof gedekt tegen 100% van hun salaris naar aanleiding van de geboorte van een kind. Fathers kan tot één (1) Week van betaald verlof na de geboorte van een kind. Adoptieouders kan tot één (1) Week van betaald verlof, dat begint op het moment dat een werknemer ontvangt gezag over het kind. Grootouders kan tot twee (2) dagen betaald verlof na de geboorte van kleinkind of adoptie van een kleinkind Yogi Thee Sweet Chili. Door Aflac, kan behendig defensie aanvullende verzekering aan te bieden voor particulieren te helpen betalen voordelen die medische verzekering niet kan dekken. Wij bieden, op grote groepstarieven, persoonlijke ongevallen schadevergoeding, persoonlijke kanker schadevergoeding, bescherming van het ziekenhuis, en de specifieke bescherming van de gezondheid evenement is van plan om uw voordelen voor de gezondheid Ecologisch. Het bedrijf betaalt 100% van de premies voor de korte termijn en lange termijn invaliditeitsverzekering en het leven en de dood door ongeval verzekering voor alle reguliere, voltijdse werknemers. Alle voordelen te vullen zijn verkrijgbaar via wederzijdse van Omaha op de eerste dag van de maand volgend op de datum van de huur met agile verdediging.

Het bedrijf biedt ook deelname aan flexibele uitgaven rekening plannen, die medische terugbetaling rekening, afhankelijk dagopvang vergoeding gehouden en woon voordeel rekening te nemen. Er is een maximum voor de jaarlijkse bijdrage van de werknemer aan de medische terugbetaling rekening van EUR 2.500 en voor de afhankelijke dagopvang vergoeding gehouden met de jaarlijkse bijdrage werknemer mag niet meer dan EUR 5000. Commuter voordeel bijdragen kunnen niet meer dan EUR 245 per maand voor het parkeren kosten en EUR 245 per maand voor doorvoer kosten. Op wendbaar defensie, stimuleren en bieden onze medewerkers alle praktische kans om hun werk vaardigheden te verbeteren, het verbeteren van hun mogelijkheden voor promoties en verbeteren van hun persoonlijke ontwikkeling door middel van training en opleiding via onze professionele ontwikkelingsprogramma Thee. we Werknemers komen in aanmerking om deel te nemen aan onze professionele ontwikkelingsprogramma na hun 90 dagen introductieperiode. Agile verdediging biedt u hulp aan de pomp tijdens de zomermaanden. In de maanden juli en augustus, we betalen voor een fill up per maand (Elke opvullen tot EUR 75). Agile verdediging awards bonussen aan werknemers die personen die worden ingehuurd door het bedrijf verwijzen. 00 wordt betaald aan de werknemer na de genoemde individuele 180 dagen van tewerkstelling heeft afgerond met agile verdediging Yogi Thee Sweet Chili – Zowel werknemers moet worden ingezet op het moment van betaling.

Bovendien, wendbaar verdediging moedigt de verwijzende werknemer en de prejudiciële werknemer om uit te gaan op ons, een welkome naar agile verdediging maaltijd (tot EUR 100). Agile verdediging biedt een gratis korting programma om alle medewerkers. Als lid van het werken voordeel kunt u bespaart tot 60% op tickets, reizen en winkelen. zal Agile defensiemedewerkers exclusieve kortingen op Seaworld, Busch Gardens, doel. Com, amc theaters, vorstelijk bioscopen, overstock. Com, Universal Studios, omaha steaks ontvangen, ftd evenals hotels, sportevenementen, familie-evenementen, broadway theater en meer. Onze medewerkers intranet werd opgericht om bedrijfsbrede communicatie te vergemakkelijken en kennisdeling.