Zarqa Face Care Anti Age Dagcreme

Zarqa Face Care Anti Age Dagcreme

€ 18.50

Meer informatie >>

Naam: Zarqa Face Care Anti Age Dagcreme
Prijs: € 18.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Dagcreme, Anti Aging, Zarqa

AlgmeenZarqa Face Care Anti Age Dagcrème is een romige crème met dode zeemineralen en vitamine E.De actieve stoffen in de crème verminderen rimpels en maken de huid steviger. De crème is erg zacht voor de huid en trekt snel in. De Deze aanbevolen inname werden ernstige tekort aan vitamine D en het voorkomen van rachitis en botziekte voorkomen. Echter, vitamine D wordt nu beschouwd als een epidemie. rachitis is een herkenbare situatie hier in de u. S en over de hele wereld, zelfs in de zonnigste van climes. In 2008 heeft de American Academy of Pediatrics (AAP) heeft aanbevolen inname van vitamine D aan de 200 ius een toereikende inname overschrijden vitamine d die voor kinderen. (7) Vergelijkbare studies geconcludeerd dat orale farmacologische doses van 2,000 tot 4,000 3 tot 6 maanden, of periodieke enkelvoudige orale dosis van 200.000 ius nodig rachitis keren Dagcreme. waren Zoals hierboven beschreven, is er aanzienlijke en steeds meer aanwijzingen dat een hogere inname nodig zijn voor de mogelijke preventie en behandeling van vele andere chronische aandoeningen die verband houden met het ouder worden. De medische gemeenschap is pas onlangs begonnen te omarmen wat een indrukwekkend lichaam van het onderzoek geeft aan Zarqa Face Care Anti Age Dagcreme. Hogere aanbevolen inname van vitamine d, bij zeer jonge naar volwassen individu, is belangrijk voor het onderhouden en optimaliseren van de gezondheid en vitaliteit en het voorkomen van een groot aantal ziektetoestanden.

Hoe meer de verlichte benadering vitamine d suppletie beoogt serum vitamine D te optimaliseren omwille verbeteren gezondheid Gezichtsverzorging. Waaruit optimum, of voldoende vitamine d om welzijn te bevorderen en mogelijk voorkomen gezondheidsproblemen en ziekten, wordt nu onderscheiden van vitamine D die goed is geassocieerd met rachitis en osteomalacie (Bone verweking). Simply het voorkomen van openlijke tekort kan niet genoeg zijn. In feite is een nieuwe standaard voor vitamine d toereikendheid wordt nu gevormd door een berg van onderzoek dat geleidelijk wordt geïntegreerd in meer progressieve en verlichte medische praktijk. Dus wat onder de toereikendheid, en wat is een openhartige vitamine D-tekort Zarqa Face Care Anti Age Dagcreme. Er is geen officiële standaard voor wat kan worden beschouwd als een afgesneden niveau voor vitamine D-deficiëntie in de context van een optimaal circulerende vitamine D-spiegel. Het veld van vitamine d onderzoek blijkt zowel de meer conservatieve, en de meer liberale bovenkant van aanbevolen serum vitamine d niveaus. Toch, of u nu in de lage kant, een meer ernstig tekort vitamine D-status, of u bent dichter bij de cut off, dat wijst op een tekort; het is in werkelijkheid een consensus dat spreekt tot een vitamine D-tekort spectrum Verzorgingsproducten. In mijn artikel: Osteoporose en de gezondheid van de botten waarom de optimale inname van vitamine d en k is belangrijker dan calcium suppletie deel 1. Ik maakte de zaak voor het optimaliseren van het serum vitamine d niveaus door veel hogere inname van vitamine D3.

De studie analyseerde optimale vitamine D-niveaus in verband met niet alleen de dichtheid van de botmassa, maar botbreuken, valrisico, mondgezondheid, en colorectale kanker ook. De onderzoekers ook geconcludeerd dat dergelijke niveaus niet kon worden bereikt met de huidige aanbevolen dagelijkse inname van 200 IE vitamine d voor jongere volwassenen en 600 IE vitamine D voor oudere volwassenen (zie onderstaande tabellen, en dat een dagelijkse dosis van ten minste 1000 ie vitamine d3 is verplicht te brengen 50% van de bevolking tot een optimaal niveau. In hetzelfde artikel, ik ook wees op een studie van gezonde volwassen mannen, werd vastgesteld dat tussen de 3.000 tot 5.000 ius van vitamine D3 inname tijdens de wintermaanden nodig was om bloedspiegels bereikt tijdens behouden de vorige herfst maanden Dagcreme. In een research paper superviserende de kwestie van vitamine A toxiciteit en de huidige vitamine D-tekort-epidemie, dr. John Hathcock van de raad voor verantwoorde voeding, en 16 andere bekende deskundigen die onvermoeibaar hebben gewezen op de noodzaak voor herziening van de huidige DRI, en voor een hogere inname van vitamine D3 verklaarde: FNB 1997 (Food and Nutrition Board) aanbevelingen beledigen van de meest elementaire beginselen van de farmacologie en toxicologie, leidt ons tot de conclusie dat de huidige officiële richtlijnen en beperkingen voor vitamine D inname zijn wetenschappelijk onverdedigbaar. (Zie tabel 1 en tabel 2 hieronder voor de huidige regering dris op vitamine d) Zarqa Face Care Anti Age Dagcreme – Let op, dat er slechts toelaatbare inname (AI) en de aanvaardbare bovengrens van inname (UL) voor vitamine D uiteengezet door het eten en voeding board (Fnb). Ais zijn ingesteld in plaats van de RDA als bewijs onvoldoende is om een RDA ontwikkelen. Van lotions om sprays te stokken, consumenten hebben al een groot aantal opties om uit te kiezen bij het selecteren van een zonnebrandcrème. Nu, een aantal extra bescherming tegen de zon gereedschappen zijn beschikbaar gekomen, zoals zonnebrandcrème pillen, drinkbaar zonnebrandcrème, en ultraviolet (UV) toezicht armbanden. om consumenten te helpen slimme beslissingen bij het beschermen van hun huid tegen de zon, raad gecertificeerd dermatoloog henry w. Livingood voorzitter en voorzitter van de afdeling dermatologie aan Henry Ford ziekenhuis in Detroit, beantwoordt vragen over deze opkomende zonneproducten.