Zonnatura Thee Sterrenmix

Zonnatura Thee Sterrenmix

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Zonnatura Thee Sterrenmix
Prijs: € 2.00
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Kruiden Thee, Zonnatura

AlgemeenZonnatura Thee Sterrenmix is een unieke melange van kruiden die de thee een heerlijk warme zoete smaak geven. Lekker om de gehele dag van te genieten. Zonnatura Thee Sterrenmix is een thee van alleen pure biologische kruiden. Het is Het onderzoek wees uit dat de plant verbinding in de bladeren van waterkers die ervoor zorgt dat het peperige smaak, fenylethyl isothiocyanaat (PEITC), kan de functie van een eiwit genaamd hypoxia induceerbare factor (Hif), die een belangrijke rol speelt in tumorigenese blokkeren. Zoals tumoren, ze ontgroeien hun bestaande bloedtoevoer. Om voorbij deze barrière, kankercellen sturen signalen die ervoor zorgen dat de omringende normale weefsels om nieuwe bloedvaten te laten groeien en leveren de groeiende kankers met zuurstof en voedingsstoffen Kruiden Thee. Hif is nodig voor dit proces te laten werken. Echter, PEITC, die overvloedig in waterkers, blokkeert de functie van HIF en remt daardoor de groei van kankercellen, terwijl ook het helpen herstellen van de patiënten voorkomen van een herhaling van de ziekte. Waterkers alliantie lid dr Steve Rothwell zegt: Wij zijn erg enthousiast over de uitkomst van het werk professor Packham's, die voortbouwt op het lichaam van het onderzoek dat het idee ondersteunt dat waterkers een belangrijke rol te spelen in het beperken van de ontwikkeling van kanker kunnen hebben Zonnatura Thee Sterrenmix.

Het onderzoek volgt op een dieet studie door de universiteit van Ulster, die dat DNA-schade aan witte bloedcellen gevonden werd aanzienlijk in 60 gezonde verminderd vrijwilligers, waarvan 30 rokers, die gevraagd eten een 85 gram zak verse waterkers elke dag gedurende acht weken Zonnatura. De positieve veranderingen waren grootste onder de rokers, die aanzienlijk lagere antixoidant verbindingen bij aanvang van de studie had. Eerder onderzoek van de universiteit van Princeton in New Jersey, vond dat waterkers beschermd rokers uit een sleutel tabak kankerverwekkende stof betrokken bij longkanker. Andere proeven bij Ulster vond dat het eten van waterkers beschermt tegen oogziekten zoals cataract, en de verhoogde niveaus van antioxidanten cellen beschermen ook van de effecten van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor hart-en vaatziekten Zonnatura Thee Sterrenmix. Claire macevilly, een voedingsdeskundige bij MRC menselijke voeding onderzoek in Cambridgeshire, zegt: Wat is interessant voor ons, is dat de wetenschappers in staat om de werkelijke bedrag van waterkers kwantificeren zijn geweest nodig om het risico op kanker en dat de aanbevolen hoeveelheid haalbaar in een typische dag verminderen. Een controle van de select oogst Campbell's, geen msg toegevoegd, 100 procent natuurlijk, hartige kip en bruine rijst soep biedt een goed voorbeeld van een clean label Zonnatura.

Met behulp van gistextract, een bron ofHiddenMsg en natuurlijke aroma's, die doorgaans een andere plek zijn om te verbergen vrij glutamaat, Campbell's gaat naar de stad reclame voor de natuurlijkheid andMsg vrije nessOf is het product. In een interessante terzijde, de website van de Campbell's (Wat niet een lijst van de werkelijke soep ingrediënten) bevat een ingrediënt woordenlijst, om u te helpen meer over de ingrediënten gevonden te leren in onze soepen. Maar terwijl er definities voor dingen zoals limoensap (Het sap van de limoenen), en gerst (Een winterharde graankorrels), zijn er geen voor mononatriumglutamaat, gistextract, en natuurlijke smaak. Een ander pluspunt voor een aantal van deze voedingsmiddelen is de stelling dat de msg, uit welke bron dan ook, is van nature voorkomende, zoals in hey, hebben we niet zet het in op doel, het is gewoon natuurlijk gebeurde toen voegden we deze ingrediënten Eten en Drinken. Natuurlijk voorkomende is nooit gedefinieerd, en vrij glutamaat, of genoemd monosodium glutamaat of door een andere naam, werd toegevoegd ter verbetering van smaak en verkopen. (Een volledige lijst evenals veel meer informatie over mononatriumglutamaat en vrij glutaminezuur, klik hier. De soep oorlogen mag dan voorbij zijn, maar als je wilt een bewuste consument zijn en vermijd alle vormen van vrij glutaminezuur onder welke benaming dan voordoet, niets neemt de plaats in van het lezen van het ingrediënt label. Want het maakt niet uit wat je noemt Het is alles nog msg. kurkuma wordt gebruikt bij het koken en kan ook worden gebruikt als medicijn. kurkuma is algemeen bekend als een specerij het beginsel specerij curry Zonnatura Thee Sterrenmix – Behalve voor het koken, kan kurkuma worden gebruikt voor medicinale doeleinden. in India en in de rest van Azië, de wortel van de kurkuma is gebruikt voor duizenden jaren om de spijsvertering en de lever problemen, alsook om wonden te helen behandelen omdat het wordt gezegd antimicrobiële te zijn. Een vers sap is lokaal gebruikt voor huidaandoeningen zoals eczeem. waterpokken, gordelroos, allergieën, en schurft. Nu, kurkuma wordt ook gebruikt voor de behandeling van ontstekingen. Het wordt gebruikt om de symptomen van artrose en reumatoïde artritis te behandelen. Kurkuma is een hulp bij de spijsvertering omdat curcumine, die kunnen helpen stimuleren de galblaas meer gal produceren bevat. Meer gal uit de galblaas kan zeer voordelig bij vele spijsverteringsproblemen inclusief gas, opgeblazen gevoel, dyspepsie, en zelfs ontstekingsdarmziekte. moet echter niet gebruikt voor de behandeling van maagzweren, omdat het verhoogt maagzuur niveaus.